Doorly's 3 års Fine Old Barbados Rum, Barbados

Martin Doorly stiftede rom mærket Doorlys i de tidlige 1920-ere. I 1992 blev Martin Doorly Rum købt af RL SEALE.

Destilleriet hvor Doorleys blandes og lagres er Foursquare på Barbados – omkring 350 år gammel, og de ældste optegnelser antyder at den særlige rom-vin-mølle tilknyttet molasse fabrikken har været i produktion siden 1730. Destilleriet blev total renoveret i 1995, og fremstår i dag som en blanding mellem historien og den nye teknologi. Samtidig er romproduktionen på stedet blevet erklæret 100% miljø rigtig.

I overensstemmelse med god Barbados-tradition, er der ikke tilsat sukker for at søde rommen. Destillationsmetoden med både pot stil og kolonnekedel samt lagringen, sikrer en naturlig sødme og en fyldig smag.

Rum er blevet produceret på øen Barbados i mere end 300 år, men det var først fra 1906, hvor Rum Duty Act blev vedtaget, at industrien udviklede sig, til det vi kender i dag. Før destilleredes der på plantagerne, men den nye lov betød, at destillerierne skulle have en licens, for at kunne sælge sin bulk-rom. Mange handlere i Bridgetown, inklusive Martin Doorly & Co blev tappere, og væksten begyndte. Martin Doorly udviklede sig til Doorlys Macaw Rum og blev den første flaske-rom, der eksporteredes fra øen.

Denne hvide rom er faktisk lagret i 3 år, hvorefter man har fjernet farven, men ikke smagen.

Yderligere information

Land

Spiritus-type

Rom

Indhold

Alkoholprocent

Producent

269,00 kr.

6 på lager

Beskrivelse

Martin Doorly stiftede rom mærket Doorlys i de tidlige 1920-ere. I 1992 blev Martin Doorly Rum købt af RL SEALE.

Destilleriet hvor Doorleys blandes og lagres er Foursquare på Barbados – omkring 350 år gammel, og de ældste optegnelser antyder at den særlige rom-vin-mølle tilknyttet molasse fabrikken har været i produktion siden 1730. Destilleriet blev total renoveret i 1995, og fremstår i dag som en blanding mellem historien og den nye teknologi. Samtidig er romproduktionen på stedet blevet erklæret 100% miljø rigtig.

I overensstemmelse med god Barbados-tradition, er der ikke tilsat sukker for at søde rommen. Destillationsmetoden med både pot stil og kolonnekedel samt lagringen, sikrer en naturlig sødme og en fyldig smag.

Rum er blevet produceret på øen Barbados i mere end 300 år, men det var først fra 1906, hvor Rum Duty Act blev vedtaget, at industrien udviklede sig, til det vi kender i dag. Før destilleredes der på plantagerne, men den nye lov betød, at destillerierne skulle have en licens, for at kunne sælge sin bulk-rom. Mange handlere i Bridgetown, inklusive Martin Doorly & Co blev tappere, og væksten begyndte. Martin Doorly udviklede sig til Doorlys Macaw Rum og blev den første flaske-rom, der eksporteredes fra øen.

Denne hvide rom er faktisk lagret i 3 år, hvorefter man har fjernet farven, men ikke smagen.

Yderligere information

Land

Spiritus-type

Rom

Indhold

Alkoholprocent

Producent

    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop

      Søg efter vin, spiritus, specialiteter og gaver

      Er du fyldt 18 år?

      Da det her på siden er muligt at købe alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle.