Betal med MobilePay

Specialøl

Specialøl

Chas. E. Vinhandel har i mange år været kendt for et godt udvalg af specialøl. Vi var vel ret beset blandt de første butikker i Aarhus til at introducere spændende øl til Aarhusianerne. Og vi blev undervejs også hædret af Danske Ølentusiaster for vores arbejde for at udbrede god spændende øl.

Siden vi startede med øl i Ryesgade, hvor eksempelvis SOL, Pilsner Urquell og diverse belgiske øl var meget eksotiske, er der sket en del med sortimentet. Vi har ikke Danmarks største udvalg. Men vi gør meget ud af, at der er rotation i udvalget, at det er nøje udvalgte specialøl vi finder og vi afstemmer gerne udvalget i forhold til årstiden.

I dag er en stor del af udvalget på dåse. Det skal man ikke være nervøs for – og der er ingen sammenligning til de utallige dåseøl der gennem tiden er hentet syd for grænsen, Tværtimod!

En stor del af verdens bedste bryggerier aftapper i dag udelukkende på dåser. Øllet holder sig bedre og der skal fragtes færre paller rundt i verden, da der simpelthen kan være flere dåser end flasker på den samme palle. Så et fint lille grønt indspark der.

Udvalget i dag varierer en del – der er dansk special øl, IPA, NEIPA, DIPA, Stout, Pilsner, Sour, Hazy Pale Ale og så videre. Alt efter sæson.

Indimellem får vi øllet i ganske små mængder. Så ikke alt når på webshoppen. Så ring endelig såfremt du har spørgsmål angående udvalg eller specifikke øl. Vi er altid klar på en ølsnak.

Og husk, at vi meget gerne laver ølgaver. Vi kan lave en lille fin pakke med en håndfuld udvalgte øl eller den store ølkurv/ølspand. Og gerne med et lille supplement af højkvalitets snacks (lækre chips, fremragende nødder etc.) – hvilket sikre en god naturlig øltørst.

  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shop

   Søg efter vin, spiritus, specialiteter og gaver

   Er du fyldt 18 år?

   Da det her på siden er muligt at købe alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle.