Smagninger

Chas. E. Vinhandel holder løbende forskellige arrangementer og smagninger i vores butik i Risskov. Det kan både være smagninger af vin, spiritus, specialiteter eller andet. Uanset om det er en vinsmagning, en romsmagning eller en helt tredje ting, gør vi altid vore bedste for en oplevelse i hyggelige og trygge rammer – smagningerne foregår i vores hyggelige vinkælder, oftest stående i en afslappet atmosfære. Der er ved vores smagninger oftest lagt op til spændende vinøse oplevelser, som man sjældent stabler på benene derhjemme.

Derudover arrangerer vi også vinsmagninger og temaaftener, ofte afholdt på en af byens gode restauranter, hvor vi smager på spændende vin og spiritus.

Chas. E. Vinhandel holder løbende forskellige arrangementer og smagninger i vores butik i Risskov.

Det kan både være smagninger af vin, spiritus, specialiteter eller andet. Uanset om det er en vinsmagning, en romsmagning eller en helt tredje ting, gør vi altid vore bedste for en oplevelse i hyggelige og trygge rammer – smagningerne foregår i vores hyggelige vinkælder, oftest stående i en afslappet atmosfære. Der er ved vores smagninger oftest lagt op til spændende vinøse oplevelser, som man sjældent stabler på benene derhjemme.

Derudover arrangerer vi også vinsmagninger og temaaftener, ofte afholdt på en af byens gode restauranter, hvor vi smager på spændende vin og spiritus.

Individuelle smagninger

Chas. E. tilbyder naturligvis også vinsmagninger og andre arrangementer for firmaer, foreninger eller andre lukkede grupper. Vi kan arrangere en smagning fuldstændigt efter dine ønsker, eller vi kan stå for hele arrangementet fra ide til udførelse.

Kontakt os gerne for yderligere information, fremsendelse af et uforpligtende tilbud eller blot en snak om mulighederne – kun fantasien sætter grænser.

Vinbar til fester

Ønsker du en anderledes, afslappet samt hyggelig atmosfære til et kommende arrangement – så hjælper vi gerne!

Vi taler naturligvis om vine af høj kvalitet, god professionel service og fint humør. Alt aftales naturligvis individuelt – og program planlægges efter ønske.

Startpris: kr. 3000,00 ex. vin

Vinklub for kvinder

I vores vinklub for kvinder kan vinelskende kvinder blive klogere på vin, uden at “kloge” mænd forstyrrer oplevelsen. Her er der fokus på smag, kvalitet og glæden ved at nyde vin og knap så meget på pris, prestige og teknik.

Hos Chas. E. Vinhandel afholder vi hyppigt vinklub for kvinder, så hold øje med kommende arrangementer nedenfor. 

  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shop

   Søg efter vin, spiritus, specialiteter og gaver

   Er du fyldt 18 år?

   Da det her på siden er muligt at købe alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle.