Betal med MobilePay

Bl.a. vinsmagning, champagnesmagning og ginsmagning i Risskov (Aarhus, Østjylland)

Chas. E. Vinhandel, beliggende ved Aarhus Ø, Risskov og Skejby, er dit go-to sted for en mangfoldig palette af smagsoplevelser. I vores Risskov butik holder løbende forskellige arrangementer og smagninger, som foregår i vores hyggelige vinkælder, oftest stående i en afslappet atmosfære. Om det er en vinsmagning, romsmagning, champagnesmagning, ginsmagning eller en helt tredje ting, gør vi altid vores bedste for at skabe en unik oplevelse i vores hyggelige og trygge vinkælder.

Vi er kendt i Aarhus og hele Østjylland for vores afslappede atmosfære og spændende vinøse oplevelser, som man sjældent finder andre steder. Vi lægger vægt på at gøre hver enkelt smagning til noget særligt, der oftest foregår i stående, afslappet atmosfære.

Men det er ikke kun i vores butik i Risskov, at vi arrangerer smagninger. Vi arrangerer også vinsmagninger og temaaftener på nogle af Aarhus’ bedste restauranter, hvor vi udforsker et bredt udvalg af spændende vine og spiritus. Dette gør os til det foretrukne sted for vinelskere i hele Østjylland. Uanset om du er en novice inden for vinverdenen, eller en erfaren vinconnoisseur, er Chas. E. Vinhandel det perfekte sted at udvide din viden og opleve nye smagsdimensioner.

Chas. E. Vinhandel holder løbende forskellige arrangementer og smagninger i vores butik i Risskov.

Det kan både være smagninger af vin, spiritus, specialiteter eller andet. Uanset om det er en vinsmagning, en romsmagning eller en helt tredje ting, gør vi altid vore bedste for en oplevelse i hyggelige og trygge rammer – smagningerne foregår i vores hyggelige vinkælder, oftest stående i en afslappet atmosfære. Der er ved vores smagninger oftest lagt op til spændende vinøse oplevelser, som man sjældent stabler på benene derhjemme.

Derudover arrangerer vi også vinsmagninger og temaaftener, ofte afholdt på en af byens gode restauranter, hvor vi smager på spændende vin og spiritus.

Individuelle smagninger

Chas. E. tilbyder naturligvis også vinsmagninger og andre arrangementer for firmaer, foreninger eller andre lukkede grupper. Vi kan arrangere en smagning fuldstændigt efter dine ønsker, eller vi kan stå for hele arrangementet fra ide til udførelse.

Kontakt os gerne for yderligere information, fremsendelse af et uforpligtende tilbud eller blot en snak om mulighederne – kun fantasien sætter grænser.

Vinbar til fester

Ønsker du en anderledes, afslappet samt hyggelig atmosfære til et kommende arrangement – så hjælper vi gerne!

Vi taler naturligvis om vine af høj kvalitet, god professionel service og fint humør. Alt aftales naturligvis individuelt – og program planlægges efter ønske.

Startpris: kr. 3000,00 ex. vin

Vinklub for kvinder

I vores vinklub for kvinder kan vinelskende kvinder blive klogere på vin, uden at “kloge” mænd forstyrrer oplevelsen. Her er der fokus på smag, kvalitet og glæden ved at nyde vin og knap så meget på pris, prestige og teknik.

Hos Chas. E. Vinhandel afholder vi hyppigt vinklub for kvinder, så hold øje med kommende arrangementer nedenfor. 

  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shop

   Søg efter vin, spiritus, specialiteter og gaver

   Er du fyldt 18 år?

   Da det her på siden er muligt at købe alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle.