Betal med MobilePay

Handels- og leveringsbetingelser

Priser

De opgivne priser er i danske kroner inkl. moms og de pr. d.d. gældende afgifter. Der tages forbehold for udsolgte varer og trykfejl. Priserne er opgivet pr. flaske – vær opmærksom på, at nogle priser kun gælder v. køb af hele kasser af 3, 6 eller 12 stk.

Bestilling og betaling

Vinene bestilles og betales på webshoppen. Du skal være fyldt 18 år, for at kunne handle på siden. Der er mulighed for at betale med følgende kreditkort/services:

 • Dankort
 • Mastercard
 • VISA
 • MobilePay

Chas. E. trækker betalingen ved afsendelse af varen.

Ordrebekræftelse

Når vi har modtaget din bestilling, vil du modtage en e-mail, der bekræfter din bestilling.

Når ordren er endeligt gennemført modtager du pr. e-mail en faktura.

Fortrydelsesret

Varer
I henhold til loven om visse forbrugeraftaler er drikkevarer købt på nettet ikke omfattet af fortrydelses- eller retur- ret. Chas. E. Vinhandel tilbyder dig alligevel 7 dages fortrydelsesret. Du kan bytte til en anden vin, eller få et tilgodebevis, eksklusiv alle eventuelle leveringsomkostninger. Du bedes venligst kontakte os inden du returnerer varer. Endvidere skal ordrebekræftelsen medsendes. Vinen skal være i samme stand som ved leveringen.

Vinsmagnings billetter
For en god ordens skyld gør vi opmærksom på, at i henhold til “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a”, er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Mangler/fejl
Skulle der ved modtagelsen af varen foreligge en mangel eller en fejl, er det vigtigt straks at få det påført fragtbrevet, og derefter at kontakte os.

Levering

Vi sender varer ud med Postnord tirsdag og torsdag.

Vi leverer fragtfrit ved køb over kr. 999,00 i hele Danmark. Dog kun til brofaste øer i Danmark. Forsendelser til ikke brofaste øer medfører ekstra omkostninger.

Leveringstid på afgivne ordrer vil typisk være mellem 2 til 5 hverdage efter ordremodtagelse.

Er du mod forventning ikke hjemme på leveringstidspunktet, modtager du en notifikation fra PostNord angående hvor pakken kan afhentes. Dette vil typisk være i dit umiddelbare nabolag.

Fragtomkostningerne ved din bestilte forsendelse, vil fremgå af din ordrebekræftelse.

Vi kan ikke udelukke at leveringen ved særligt højt pres på vores lager må udskydes en ekstra dag.

Afhentning i butikken

Du er også velkommen til at afhente de bestilte varer i butikken. Inden for vores normale åbningstider.

Sikkerhed

Alle betalinger på chas-e.dk varetages af QuickPay, der blandt sine andre kunder har f.eks. TDC, Dansk Røde Kors & Telia Danmark.

Beskyttelse af personoplysninger

Chas-e.dk indsamler i forbindelse med oprettelse af bruger login følgende personlige oplysninger:
E-mail adresse, navn, postadresse, postnummer og by, telefon nummer. Det gør vi af følgende grunde. Dels for at vi kan sende ordrebekræftelser og fakturakopier til dig pr. e mail, og dels for at vi kan levere evt. bestilte vine til dig på den korrekte adresse. Disse oplysninger transmitteres ikke krypteret til chas-e.dk. Vi anvender endvidere logstatistik for at give dig mulighed for at se eventuelle tidligere køb på chas-e.dk. Personoplysningerne opbevares ikke krypterede. Du kan til enhver tid, og hver gang du logger ind, se de oplysninger vi har registreret, ligesom du til enhver tid kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til Persondataloven.

Der anvendes ikke cookies. De registrerede oplysninger opbevares i de fem år, der bogføringslovens krav om opbevaring af regnskabsmateriale. chas-e.dk forpligter sig samtidig til ikke at bruge dine afgivne oplysninger til andre formål end til brug for vor formidling af varer til dig. Vi videregiver ikke til andre fysiske eller juridiske personer eller selskaber, med mindre du udtrykkeligt har givet dit samtykke hertil.
Dataansvarlig er den til enhver tid ansvarlige ejer.

Force majeure & ansvar

Chas-e.dk er ikke ansvarlig for manglende overholdelse af sine forpligtelser i henhold til nærværende betingelser, dersom dette skyldes faktorer, som chas-e.dk ikke er herre over. Chas-e.dk er ikke erstatningsansvarlig overfor køber eller nogen tredjepart for indirekte skader eller følgeskader, for tab af data, for omkostninger, for tab af avance, for indtægter eller forretninger, hvordan dette end måtte være forårsaget medmindre andet følger af dansk rets almindelige regler.

  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shop

   Søg efter vin, spiritus, specialiteter og gaver

   Er du fyldt 18 år?

   Da det her på siden er muligt at købe alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle.