Beskrivelse
En krydret og frisk whisky fra et hemmeligt (men yderst traditionsrigt) destilleri i hjertet af Speyside, en region som er berømt for sine maltede og tørre whiskyer. Speyside-whisky fungerer allerbedst når den lagres på sherryfade, og derfor har Wilson & Morgan valgt at give denne udgivelse en 20-måneder lang finish på Pedro Ximenez-fade. Med andre ord er whiskyen efter den sædvanlige lagring på fad, blevet hældt over på et nyt fad for at få et par yderligere måneder af lagring.
Smagsnoter
Finishen har fungeret utroligt godt – på trods af valget er whiskyen langtfra oversød og frugtig. Tværtimod er den ganske tør, med noter af kirsebær, samt syrlig rosin og marcipan.
Duften har markante noter af mel, brød og kornmark, derudover er der også et mørkere og mere jordligt islæt, der leder én til at tro, at whiskyen er ældre end den faktisk er.
Sherryen træder allertydeligst frem i smagen, der er yderst vinagtig, meget legende, med nødder og et skær af ristet brød.