Taylor's Vargellas Vintage Port 2015, Douro, Portugal

 

Taylor’s Quinta de Vargellas Vintage Port 2015 har været lagret på store egetræsfade og er tappet efter to år, det vil sige i 2017. Denne portvin har en dyb rubinrød, næsten sort/lilla, farve, samt en fyldig bouquet af vilde bær og blommer med noter af vilde urter, kakao, anis og muskatnød samt et strejf af vanilje og citrus. Smagen er utrolig intens, frugtig og fløjlsblød med velintegrerede, kraftige tanniner. Eftersmagen er behagelig og lang med masser af kraft og saft. En portvin i perfekt balance – velegnet til desserter, smagfulde oste eller efter et godt måltid.

Det siges, at denne portvin først virkelig kan nydes efter 15-20 år. Flasken skal stå oprejst i 48 timer, inden man åbner den, så bundfaldet falder til bunds. Derefter bør man forsigtigt dekantere portvinen, således at bundfaldet bliver i flasken. Portvinen er klar til servering 2-3 timer efter dekanteringen, og bør drikkes inden for 24 timer efter åbningen.

Vinen er fremstillet på druer af sorterne Touriga Nacional, Touriga Francesa, Tinto Cão, Tinta Amarela, Tinta Barroca og Tinta Roriz.

Yderligere information

Distrikt

Land

Vintype

Indhold

Alkoholprocent

Producent

299,00 kr.

4 på lager

Beskrivelse

 

Taylor’s Quinta de Vargellas Vintage Port 2015 har været lagret på store egetræsfade og er tappet efter to år, det vil sige i 2017. Denne portvin har en dyb rubinrød, næsten sort/lilla, farve, samt en fyldig bouquet af vilde bær og blommer med noter af vilde urter, kakao, anis og muskatnød samt et strejf af vanilje og citrus. Smagen er utrolig intens, frugtig og fløjlsblød med velintegrerede, kraftige tanniner. Eftersmagen er behagelig og lang med masser af kraft og saft. En portvin i perfekt balance – velegnet til desserter, smagfulde oste eller efter et godt måltid.

Det siges, at denne portvin først virkelig kan nydes efter 15-20 år. Flasken skal stå oprejst i 48 timer, inden man åbner den, så bundfaldet falder til bunds. Derefter bør man forsigtigt dekantere portvinen, således at bundfaldet bliver i flasken. Portvinen er klar til servering 2-3 timer efter dekanteringen, og bør drikkes inden for 24 timer efter åbningen.

Vinen er fremstillet på druer af sorterne Touriga Nacional, Touriga Francesa, Tinto Cão, Tinta Amarela, Tinta Barroca og Tinta Roriz.

Yderligere information

Distrikt

Land

Vintype

Indhold

Alkoholprocent

Producent

    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop

      Søg efter vin, spiritus, specialiteter og gaver

      Er du fyldt 18 år?

      Da det her på siden er muligt at købe alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle.