Beskrivelse
Bag Pallini Limoncello ligger en mere end 100 år gammel familieopskrift. Faktisk har familien lavet den traditionelle, italienske likør siden 1875! De bruger helt friske citroner, af typen Sfusato Amalfitano, som høstes ved håndkraft. Skallen infuseres i neutral spiritus (lavet på melasse fra sukkerroer) indenfor 24 timer af høsten. Der skal arbejdes hurtigt hvis aromaen skal bevares perfekt! Likøren smages til med sukker og tappes ved 26% alkohol.
Farve: Lys, grønlig-gul.
Duft: Den helt rigtige duft af frisk citronskal og -saft.
Smagsnoter: Smagen er på én gang fyldig og frisk. Minder om lemon meringue pie, med en mint-agtig friskhed og balanceret sødme.
Serveringsforslag: Kan nydes rent eller i cocktails.
Opskrift – Sådan laver du en Pallini Spritz
Ingredienser
6 cl Pallini Limoncello
4 cl mousserende vin, fx Prosecco
2 cl danskvand
Glas: Vinglas.
Garnish: Et twist af citronskal eller en skive solmoden citron.
Sådan gør du: Hæld alle ingredienser op i et mellemstort vinglas fyldt med is og rør forsigtigt rundt. Pynt drinken med en skive citron eller et twist af citronskal.
Få den fulde guide til Pallini Spritz og læs meget mere om den perfekte limoncello lige her!