Beskrivelse
Fra husets historiske vinmarker, plantet i 60’erne, med fine sandede jordbundsforhold, lige uden for byen Canyada i Alicante, kommer her et ekstraordinært glas rødvin. Vinen er med sine lokale druesorter (Monastrell (60%), Arcos (30%) og Bonincaire (10%)) tro mod sit ophav, og man transporteres nemt til de små, ofte familiedrevede, vinkældre i Alicante. Som del af vinifikationen hviles vinen 4 måneder på keramiske amphora, lavet af ler fra Villarrobledo, bagt i gammeldags ovne, hvor flammerne næres af træ, og giver amphora’erne en indbydende toastet smag.
Vinen er en klar rubinrød med violette skær fra Monastrells insisterende farvetema. På næsen en intens friskhed i fin overensstemmelse med Monastrells, Arcos’ og Bonicaires karakteristiske frugtudtryk. På paletten kommer frugtens renhed og friskhed til udtryk, og udspiller sig som en let, fløjlsblød men vedvarende rødvin. Medium-fylde med fine, elegante tanniner.
Vinen pares perfekt til tapa på frittet fisk, salater, paella eller fjerkræsvildt.