Amalfi Limoncello Amalfitano, Italien

Serveres iskold efter et måltid solo, men kan også blandes med f.eks prosecco eller lignende. Kan anvendes i cocktails, aperitifs og kager. Alternativt kan den hældes over is.

Lidt baggrund
Siden 1825 har familien Aceto dyrket citroner på den smukke Amalfikyst. Trods det moderne navn er der tale om et familiefirma, hvor både børn og børnebørn indgår i den daglige drift. Hovedfiguren er Luigi Aceto, som i 1992 støbte kernen til den filosofi, der i dag kendetegner produktionen.

Man arbejder udelukkende med sorten ”Sfusato Amalfitano”, der er et produkt af høj kvalitet, der giver en delikat og meget ren smag. I 2001 opnåede denne sort oprindelsesbeskyttelse med betegnelsen IGP. Disse citroner dyrkes, som de altid er blevet det, på de karakteristiske stenterrasser Amalfikysten er så rig på.

Produktionen holdes på under 800 træer pr. hektar og træernes grene støttes af kastaniestokke. Den årlige produktion er maksimalt på 25 tons. Der gødes en gang årligt med organisk materiale og dyrkningen af citroner foregår økologisk.

Der anvendes 380 gr. citronskal til en liter limoncello. Eventuelt bundfald eller uklarhed er alene et resultat af den håndværksmæssige fremstillingsproces og tegn på kvalitet. Denne limoncello skal ikke forveksles med mere industrielt betonede produkter.

 

Yderligere information

Land

Spiritus-type

Likør

Indhold

Alkoholprocent

169,00 DKK

Ikke på lager

Beskrivelse

Serveres iskold efter et måltid solo, men kan også blandes med f.eks prosecco eller lignende. Kan anvendes i cocktails, aperitifs og kager. Alternativt kan den hældes over is.

Lidt baggrund
Siden 1825 har familien Aceto dyrket citroner på den smukke Amalfikyst. Trods det moderne navn er der tale om et familiefirma, hvor både børn og børnebørn indgår i den daglige drift. Hovedfiguren er Luigi Aceto, som i 1992 støbte kernen til den filosofi, der i dag kendetegner produktionen.

Man arbejder udelukkende med sorten ”Sfusato Amalfitano”, der er et produkt af høj kvalitet, der giver en delikat og meget ren smag. I 2001 opnåede denne sort oprindelsesbeskyttelse med betegnelsen IGP. Disse citroner dyrkes, som de altid er blevet det, på de karakteristiske stenterrasser Amalfikysten er så rig på.

Produktionen holdes på under 800 træer pr. hektar og træernes grene støttes af kastaniestokke. Den årlige produktion er maksimalt på 25 tons. Der gødes en gang årligt med organisk materiale og dyrkningen af citroner foregår økologisk.

Der anvendes 380 gr. citronskal til en liter limoncello. Eventuelt bundfald eller uklarhed er alene et resultat af den håndværksmæssige fremstillingsproces og tegn på kvalitet. Denne limoncello skal ikke forveksles med mere industrielt betonede produkter.

 

Yderligere information

Land

Spiritus-type

Likør

Indhold

Alkoholprocent

    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop

      Søg efter vin, spiritus, specialiteter og gaver

      Er du fyldt 18 år?

      Da det her på siden er muligt at købe alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle.