Arrangementer

Chas E. Vinhandel holder løbende forskellige arrangementer og smagninger i vores butik i Århus. Det kan både være smagninger af vin, spiritus, specialiteter eller andet. Dato og tidspunkt for de forskellige arrangementer vil altid være at finde her på hjemmesiden.

Hyggelig og uformel stemning

Uanset om det er en vinsmagning, en romsmagning eller en helt tredje ting, gør vi altid vore bedste for en oplevelse i hyggelige og trygge rammer - smagningerne foregår i vores hyggelige vinkælder, oftest stående i en afslappet atmosfære. Der er ved vores smagninger oftest lagt op til spændende vinøse oplevelser, som man sjældent stabler på benene derhjemme.
Derudover arrangerer vi også vinsmagninger og temaaftener, ofte afhold på en af byens gode restauranter, hvor vi smager på spændende vin og spiritus.

Ved alle smagninger er det vin, vi selv har udvalgt til det specifikke program eller tema. Vinene eller spiritussen vil altid blive fulgt af informationer og gode historie, men generelt handler deet om, at vores gæster får en god oplevelse og noget førsteklasses vin.

Individuelle smagninger

Chas E. tilbyder naturligvis også vinsmagninger og andre arrangementer for firmaer, foreninger eller andre lukkede grupper. Vi kan arrangere en smagning fuldstændigt efter dine ønsker, eller vi kan stå for hele arrangementet fra ide til udførelse.
Kontakt os gerne for yderligere information, fremsendelse af et uforpligtende tilbud eller blot en snak om mulighederne - kun fantasien sætter grænser.

Kældersmagninger

 
Smagningerne foregår i vores hyggelige vinkælder, indtil videre stående og under ganske afslappede former. Vi har dog tænkt, at det hele ikke skal være alt for almindeligt, så vi har valgt at smagningerne primært går på bedre vine. 

Der er således lagt op til spændende vinøse oplevelser, som man måske sjældent stabler på benene derhjemme.
 
- Tilmelding og forudbetaling er nødvendig !! 
- Smagningerne kræver min. 10 deltagere, 
- Vi forbeholder os retten til at aflyse ved for få tilmeldinger.


Vinklubber, firmaer og personaleforeninger etc.

Har i lyst til en spændende smagning i hyggelige omgivelser, så har vi stedet  og vinene !

Giv os et kald eller send en mail med eventuelle ønsker - så returnerer vi med et forslag. 
 


 

Vi har også et NYHEDSBREV. Det sender vi dog ikke ud med duer, selvom vi gerne ville.